За компании

След няколко успешни партньорства с големи компании, сме щастливи да предложим процеса за гостуване на ролеви модели в училище и на фирми и компании. Процесът лесно може да се адаптира във вече изградени или нови програми за корпоративна социална отговорност и доброволчество. 

 

Ето и три от причините да се включите с гостуване в класни стаи като компания:

  • Споделянето на опита и уроците на вашите служители пред учениците е полезно за кариерното ориентиране на учениците и връзката на училището с реалния живот. Гостуването ще помогне на учениците да бъдат по-подготвени за съвременната работна среда, ще се запознаят с нови професии и ще научат повече за уменията, необходими им да работят в компания като вашата. 
  • С гостуването в класни стаи вашите служители ще видят друг вид принос, който дават на обществото през работата си. Ще се почувстват по-значими, полезни и важни именно през примера, който могат да споделят на учениците и да повлияят на бъдещото им развитие. 
  • Вдъхновението на учениците от вашите служители е възможност и за вашия дългосрочен рекрутмънт - да привлечете нови, свежи и мотивирани кадри, подготвени с правилните очаквания от настоящите ви колеги.

Поканете учениците във вашия офис!

Ако Вашата компания организира “Дни на отворените врати” сега може да поканите като свои гости и цял клас или група ученици. Може да съчетаете посещението като продължение на гостуването в класната стая и така да запознаете учениците с реалната среда, в която се “готви” успеха на вашата компания.